Skat smuldrede under trofæ-jagt på fotomodel

For få uger siden ramte en skatteskandale Danmark med en voldsom kraft.

Et netværk af udenlandske selskaber har angiveligt benyttet falske dokumenter for at få en skatterefusion for udbytteskat. Ifølge Skat er der formodentligt svindlet for 6,2 milliarder kroner over en tre-årig periode.

Indtil videre har ingen påtaget sig et ansvar, og indtil videre synes Skat og Skatteministeriet i vildrede over, hvad der præcist ramte Danmark.

Vi leder stadig efter svaret på, hvordan det kunne ske, og hvorfor der ikke har været ansvarlige personer, som greb ind i tide.

Trofæ-jagt
En del af forklaringen synes at ligge i Skats trofæ-jagt i den pågældende periode.

Fokus var på Kasi-Jesper, en golfspiller, en fotomodel og Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnocks skattesag.

Trofæerne stod på stribe, og langt op i systement blev der brugt umådelig mange ressourcer på en cocktail af glubsk offentlighed og nyfighed blandt ansatte langt op i systemet.

I mellemtiden løb mus rundt og gnavede i fundamentet. Anonyme spekulanter tog på rov i det danske skattesystem, og fandt huller, som Skat overså eller nedprioriterede.

Andre topprofessionelle institutioner stillede sig velvilligt til rådighed for skattespekulation.

Svensk storbank
Senest er det kommet frem, at den svenske storbank, SEB, angiveligt har medvirket til en form for skattespekulation, som i hvert fald både Nordea og Danske Bank har taget afstand fra.

Ifølge dagbladet Børsen har SEB tjent kassen på at gennemføre såkaldte »sæsonmæssige værdipapirlån«. Banken får gebyrer for at sikre en trafik, hvor investorer i udbyttesæsonen låner aktier ud til andre investorer alene med det formål at sikre sig en gunstig refusion af udbytteskat. Der er tale om en ren skattefinte.

På nuværende tidspunkt er det umuligt at afgøre, om trafikken er ulovlig, men sagen er, at trafikken med stor sandsynlighed alene havde til formål at spekulere imod Skat.

Vi står med andre ord pludselig med flere komplicerede sager, som omfatter international spekulation mod den danske statskasse.

Beløbene er i en størrelsesorden, hvor vi må spørge, om Skat og Skatteministeriet rent faktisk har en faglig, intellektuel kapacitet, som kan matche spekulanter med et arsenal af velvillige rådgivere til rådighed.

Lige nu har Skatteministeriet bestilt en lang række undersøgelser, men den vigtigste analyse på længere sigt er, om Skat er en kompetent organisation, vi trygt kan stole på.

 

 

2 responses to “Skat smuldrede under trofæ-jagt på fotomodel

 1. Det korte svar er at det danske skattesystem er for kompliceret. Man forsøger at varetage særinteresser så langt ud at isen ikke kan bære.
  Løsningen vil være at gå over til en bruttobeskatning af værdiskabelse i Danmark og så lade renter og udbytter passe sig selv. Det ville også løse problemet med de mange multinationale selskaber som ikke betaler skat

 2. Flere af Skat og Kammeradvokatens medarbejdere er sovset ind i svindel, løgn og bedrageri samt sorte penge indtjent via de konkursboer, hvor Kammeradvokatens 365 medarbejdere er kurator i, leveret på en guld tallerken af Skattefolk, der også har fået andel af Kammeradvokatens sorte penge. Sorte penge der også har medvirket til at betale dommere, for at Skat og Kammeradvokaten kan have en medholdsprocent ved domstolene på op til 88 pct se skatteadvokat Lida Hulgaards undersøgelser. Denne medholdsprocent medfører så at Kammeradvokatens honorar er 3 gange så høj, som den advokat, der repræsenterer Skatteborgeren.

  Svindlerne, løgnerne og bedragerne ved Skat og Kammeradvokaten bruger netop løgn, svindel og bedrageri for at vinde sagerne og holde medholdsprocenten oppe. Årsagen til at jeg kan bevise dette herunder at dommer Peter Roesen fra Fogedretten i Esbjerg, arbejder ulovligt for Skat og Kammeradvokaten er, at ærlige Skattefolk har lagt beviserne på bordet i form af interne arbejdspapirer og nota, som er udvekslet i mellem de uærlige Skattefolk.

  Jeg arbejder for at genopstarte Skatteborgerforeningen og Konkursdanmark.dk for igen at se Skat og Kammeradvokaten i kortene og få ulovlighederne stoppet i disse svindelforetagender, så de ærlige Og reele Skattefolk igen kan komme til, og i den forbindelse skal Kammeradvokaten fyres.

  Med venlig hilsen

  Jens Peter Jensen
  Mail. Jpj@j-f-m.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *